У Києві невдоволений відвідувач підпалив кафе (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася у Деснянському районі столиці

У Деснянському районі Києва невдоволений відвідувач у стані алкогольного сп’яніння підпалив кафе. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Пожежа сталася в кафе на вулиці Шолом Алейхема на Лісовому масиві у Києві. На місце події виїхали правоохоронці, рятувальники та лікарі. За словами слідчого Деснянського управління поліції Києва Олександра Кокідько, чоловіка, який скоїв підпал розважального закладу виявили та затримали неподалік кафе. Правоохоронцям раніше не судимий 35-річний киянин пояснив, що підпалив заклад через те, що йому не сподобалось обслуговування. Чоловік розбив у кафе вікно, вилив всередину приміщення запальну суміш та запалив її.

Рятувальники загасили пожежу у кафе, проте вогонь пошкодив інтер’єр залу. З місця події поліцейські вилучили пластикову пляшку. Її направили на експертизу. Перевірка затриманого показала, що киянин перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку вже повідомили підозру про підпал кафе, додали у столичній поліції.

Крім того, цієї ночі у центрі Києва у житловому будинку горіло приміщення пошти. Пожежа сталася на вулиці Руставелі, 31-А у чотирьохповерховому житловому будинку на першому поверсі. У роздягальні загорілися особисті речі та побутове приладдя. Внаслідок пожежі у приміщенні пошти пошкоджені вхідні двері та особисті речі, закопчені стіни та стеля. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася у Святошинському районі столиці на проспекті Палладіна, 15. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагались загасити небайдужі свідки НП та власник автівки. Рятувальники загасили палаючу автівку менш ніж за годину. Свідки зазначають, що автомобіль вщент згорів за лічені хвилини. У ДСНС Києва повідомили, що лише за тиждень, з 26 липня по 1 серпня, рятувальники столиці здійснили 207 виїздів, з них 83 — на ліквідацію пожеж. На пожежах у Києві протягом тижня травмувалась одна людина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі української столиці внаслідок вибуху на території психіатричної лікарні загинув 21-річний хлопець. Згідно з попереднім висновком, це було самогубство. Надзвичайна подія сталася в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай".

Читайте також про масштабну пожежу — у Київській області п’ять годин горіло сміттєзвалище.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися