Правоохоронці Києва затримали ґвалтівника дитини: що відомо

Чоловік також розповсюджував дитячу порнографію

Столичні поліцейські затримали жителя Полтавської області, якого викрили у зґвалтуванні хлопчика та створенні дитячої порнографії. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі та у Національній поліції, передають "Коментарі".

За даними столичної прокуратури, 27-річний чоловік тривалий час ґвалтував та вчиняв розпусні дії відносно малолітнього сина своєї співмешканки. Дитині на момент вчинення злочину було шість років, зазначили в поліції. З 2018 по 2021 роки фігурант кримінальної справи не лише ґвалтував хлопчика, а й створював фото та відеоматеріали з дитячою порнографію. В його оселі під час обшуків вилучили планшет, телефон, жорсткий диск і системний блок. Правоохоронці знайшли понад 500 файлів дитячої порнографії, 127 з яких створені безпосередньо чоловіком за участю потерпілого хлопчика.

У Київській міській прокуратурі повідомили, що чоловіка викрили та затримали за підтримки Європолу. Йому вже оголосили підозру за кількома статями Кримінального кодексу України. Наразі він заарештований без альтернативи внесення застави. Досудове розслідування триває, додали у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва на дівчинку напав педофіл. Інцидент стався в поліклініці на вулиці Академіка Стражеска, 6 на Відрадному. На семирічну дитину в кабінці туалету напав чоловік, який змусив її роздягнутися, включив телефон і почав знімати на відео, вимагаючи показувати свої інтимні місця. Дитина хотіла кричати, однак злякалася побиття. Зловмисник втік з місця подій, мати дівчинки викликала поліцію. За фактом нападу на дитину порушено кримінальну справу про розбещення неповнолітніх.

Нагадаємо, що раніше в столиці затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дочку його знайомої. Відомо, що 54-річний чоловік познайомився з дитиною на Русанівському пляжі. Він взяв її номер телефону і почав надсилати порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Читайте також, що у Києві заарештували двох підозрюваних у жахливих вбивствах жінок. Одне з резонансних вбивств сталося у Подільському районі столиці. У квартирі на Виноградарі знайшли розчленоване тіло жінки. Затримали підозрюваного у вбивстві на території Черкаської області при спробі самогубства. Окрім того, у Києві заарештували чоловіка, який виштовхнув жінку із сьомого поверху житлового будинку. Від отриманих травм потерпіла померла. Ця надзвичайна подія сталася на Троєщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися