Нападає в туалеті: у Києві на Відрадному орудує педофіл (Прикмети)

У Солом'янському районі української столиці на Відрадному на дівчинку напав педофіл. Інцидент стався 26 серпня в поліклініці на вулиці Академіка Стражеска, 6. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Я люблю Відрадний".

Відомо, що на семирічну дівчинку в кабінці туалету напав педофіл, який змусив її роздягнутися, включив телефон і почав знімати на відео, вимагаючи показувати свої інтимні місця. Дитина хотіла кричати, однак злякалася побиття.

Зловмисник втік з місця подій, мати дівчинки викликала поліцію. Чоловікові на вигляд було понад 40 років, у нього світло-русяве волосся, зріст близько 165-170 сантиметрів, під час ходьби кульгає на праву ногу.

У поліції Солом'янського району повідомили, що з дівчинкою все гаразд. У день події вона була в поліклініці на обстеженні. За фактом нападу порушено кримінальну справу про розбещення неповнолітніх.

Нагадаємо, що раніше в столиці затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є дочкою його знайомої, 5 4-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав перефарбовування, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, оскільки дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися