Стали відомі подробиці жорстоких вбивств жінок у Києві

Деталі кримінальних справ повідомили у столичній прокуратурі

У Києві заарештували двох підозрюваних у жахливих вбивствах жінок. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Одне з резонансних вбивств сталося у Подільському районі столиці 27 серпня. У квартирі на Виноградарі знайшли розчленоване тіло жінки. Слідство встановила, що її співмешканець під час конфлікту наніс жінці множинні удари ножем, від яких потерпіла померла.

Щоб приховати вбивство чоловік розчленував тіло жінки та сховав у морозильній камері. Після цього він виїхав з Києва. Затримали підозрюваного на території Черкаської області при спробі самогубства. Зараз рішенням суду його заарештували на два місяці.

Окрім того, у Києві заарештували чоловіка, який виштовхнув жінку із сьомого поверху житлового будинку. Від отриманих травм потерпіла померла. Ця надзвичайна подія сталася 24 серпня на Троєщині, нагадали у прокуратурі.

За даними слідства, між 56-річним чоловіком та 39-річною жінкою відбувся конфлікт, під час якого він силоміць перекинув потерпілу через балкон. Підозрюваний намагався втекти, проте його затримали свідки. За умисні вбивства обом підозрюваним загрожує до 15 років тюрми, додали у столичній прокуратурі.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов частини тіла у квартирі свого родича на проспекті Правди. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. 

Читайте також, що мешканця Києва засудили за жорстоке вбивство жінки-лікаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися