У Києві знайшли розчленоване тіло жінки

Жахливе вбивство сталося в Подільському районі столиці

В Подільському районі Києва в одній з квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають "Коментарі".

Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов у квартирі свого родича частини тіла жінки. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою на проспект Правди. Зараз на місці злочину працюють слідчі, експерти, криміналісти та інші профільні служби.

Відомо, що поліцейські вже поспілкувалися із заявником, опитали свідків та оглянули приміщення. Обставини злочину й особу загиблої жінки наразі встановлюють. Інші подробиці у поліції Києва поки що не повідомляють.

Нагадаємо, у Києві двоє поліцейських імітували затримання чоловіка заради грошей. Схему викрадення та вимагання грошей влаштував раніше судимий чоловік. Він дізнався, що його знайомий перебуває у розшуку за шахрайство, а потім домовився із двома працівниками поліції. Під час зустрічі розшукуваного чоловіка затримали, змусили сісти до автомобіля одного з поліцейських та вимагали від нього 10 тисяч доларів. За ці гроші обіцяли не повідомляти про його місцеперебування в орган досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув із вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав з жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися