У Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон

Вбивство сталося у Подільському районі столиці

У Києві під час бійки між сусідами один із чоловіків отримав смертельне ножове поранення. Про вбивство у Подільському районі розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 31-річний киянин продав своєму сусіду мобільний телефон, проте згодом повернувся та почав вимагати віддати його. Через це у квартирі уродженця Луганської області між чоловіками сталася бійка. Під час бійки мешканець квартири вдарив киянина в грудну клітину ножем. Пораненому чоловіку вдалося вийти на вулицю, проте медики швидкої допомоги не змогли врятувати йому життя. Від отриманої травми чоловік помер.

На місце надзвичайної події, яка трапилася на вулиці Вишгородській, лікарі викликали правоохоронців. Підозрюваного у злочині затримали протягом кількох хвилин. Затриманий чоловік виявився уродженцем Луганської області 1987 року народження. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, зазначили у поліції Києва. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Усі обставини наразі з’ясовує слідство. Затриманому чоловіку готуються оголосити підозру. Йому загрожує до 15 років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії.  

Читайте також, що у Києві судитимуть чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві двох сестер заради квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

15 серпня 2021, 15:34

фейк...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися