У Києві затримали учасницю терористичної організації "ІДІЛ"

Подробиці розповіли у Службі безпеки України

У Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Про це повідомляє Служба безпеки України, передають "Коментарі".

Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. За даними СБУ, вона є активною учасницею терористичної організації "Ісламська держава" та вербувала найманців на території своєї держави для участі у збройних конфліктах в Сирії. В Україні іноземка на підставі неправдивих відомостей отримала посвідку на постійне проживання. У Києві до неї на підставі рішення суду застосували екстрадиційний арешт.

Нагадаємо, під Києвом патрульні затримали чоловіка, який, як виявилося, знаходиться у розшуку. На автодорозі під столицею правоохоронці зупинили автомобіль Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. За кермом іномарки був 51-річний чоловік. Незабаром було встановлено, що порушник ПДР ще й перебуває у розшуку в Сумській області. Як виявилося, чоловік переховується від суду. З'ясувалося, що раніше затриманий вніс до офіційних документів неправдиві відомості, за що і ховається від покарання. Однак це не єдина причина. 51-річний чоловік також розшукується за привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та відмивання доходів, які були ним отримані незаконним шляхом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військовослужбовця, який погрожуючи гранатою захопив будівлю Кабінету міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників та погрожував підірвати себе гранатою. Поліція проводила спеціальну операцію. Урядовий квартал було перекрито. Перемовини з колишнім військовослужбовцем, який воював на Донбасі, тривали недовго. Чоловіка затримали та вилучили в нього бойову гранату.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Шурик

8 серпня 2021, 09:56

"экстрадиционный арест" - вы блядь издеваетесь. За красный флаг срок, за терроризм шоколадку. Отрубить голову и украсить самый огромный флаг на день незалежности. Иначе всё мусорьё-суды сами террористы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися