У Києві чоловік вбив двох жінок заради квартири

Подробиці злочину розповіли у столичній прокуратурі

У Києві судитимуть чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві двох сестер заради квартири. Про це розповіли у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними Київської міської прокуратури, 45-річний мешканець Києва вчинив умисне вбивства двох сестер, щоб заволодіти їхньою квартирою. Слідство встановило, що надзвичайні події сталися торік восени. Киянин примітив двох сестер, які не мали близьких рідних. Чоловік увійшов в довіру до жінок. Спочатку він отруїв метиловим спиртом одну з них. Це сталося 12 листопада 2020 року. Наступного дня мешканець столиці заманив її сестру до Голосіївського парку, де застрелив з вогнепальної зброї. Вже 18 листопада 2020 року йому повідомили про підозру в умисному вбивстві двох людей. З тих під він знаходиться під вартою.

Наразі досудове розслідування завершено, повідомили у столичній прокуратурі. До суду скерували обвинувальний акт щодо умисного вбивства двох сестер з метою заволодіння квартирою, а також у незаконному зберіганні бойових припасів. Чоловіку загрожує до 15 років тюрми або довічне позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 

Читайте також про досить дивний інцидент у місті Ірпінь, що в Київській області, — молода дівчина ходила вулицями міста, кидалася на людей і плювала їм в обличчя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися