Мешканця Києва засудили за жорстоке вбивство лікаря

Жінку-медика вбили у стінах лікарні

Володарський районний суд Київської області ухвалив вирок чоловіку, який вбив лікаря у стінах медичного закладу. Про це повідомляє пресслужба регіональної прокуратури, передають "Коментарі".

Вбивство сталося у селищі Володарка у червні 2020 року. Туди 41-річний мешканець Києва приїхав до родичів. Через агресивну та неадекватну поведінку киянина госпіталізували до місцевої лікарні. У медичному закладі чоловіка помістили у спеціалізовану палату.

За даними слідства, киянину вдалося втекти з палати. Він демонтував металеві ґрати, зайшов до підсобної кімнати, де взяв кухонний ніж. Чоловік намагався втекти з медичного закладу, проте йому завадив лікар. Тоді мешканець Києва наніс медичному працівнику понад 10 ударів ножем. Від отриманих травм жінка померла на місці. Загибла працювала у лікарні педіатром.

У прокуратурі Київської області повідомили, що згідно з висновками судово-психіатричної експертизи, на момент вчинення вбивства за своїм психічним станом чоловік не усвідомлював своїх дій і не міг керувати ними. За рішенням суду його госпіталізували до психіатричної лікарні з посиленим наглядом для примусового лікування.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов у квартирі свого родича частини тіла жінки. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою на проспект Правди. Обставини злочину з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав з жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися