Під Києвом жінка-водій збила пенсіонерку з візочком

Про аварію розповіли в поліції

Під Києвом іномарка збила жінку похилого віку, яка переходила дорогу з візочком. Про це розповіли у пресслужбі поліції Київської області, передають "Коментарі".

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селищі Софіївська Борщагівка. В поліцію повідомили, що по вулиці Соборній автомобіль Fiat збив пішохода. Правоохоронці, прибувши на місце аварії, встановили, що за кермом іномарки була 37-річна жінка. Водійка автомобіля Fiat збила пенсіонерку, коли розпочала рух по вулиці Соборній. Потерпілою виявилась 72-річна місцева жителька. Її з тілесними ушкодженнями доставили до Боярської центральної районної лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. За порушення правил дорожнього руху жінці-водію загрожує штраф від 3400 до 8500 гривень. Іншими покараннями можуть бути виправні роботи, арешт або обмеженням волі на строк з позбавленням права керування транспортом, додали у поліції.

Раніше на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.

Нагадаємо, 23 серпня на в'їзді до Києва з Бориспільської траси автомобіль народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Трухіна врізався у автомобіль голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, а той протаранив ще одну машину. За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження. Поліцейські опитали свідків та провели необхідні слідчі дії. Зараз розслідування ДТП за участі народного депутата України доручили слідчим Державного бюро розслідувань.

Читайте також, на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися