Під Києвом впритул розстріляли автомобіль з родиною (ВІДЕО)

В салоні під час стрілянини знаходилася дитина

Суд заарештував чоловіка, який на замовлення впритул розстріляв автомобіль молодої сім’ї. Про надзвичайну подію розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, стрілянина сталася понад місяць тому у Софіївській Борщагівці. Колишній учасник бойових дій на Донбасі, одягнений у камуфляжну форму, розстріляв автомобіль 27-річного чоловіка. Під час стрілянини в салоні також перебували 28-річна дружина потерпілого та їхня дитина.

Як розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, нападник двічі вистрелив по автомобілю з револьвера та зник з місця події. Його особу встановили та затримали за допомогою спецпризначенців. Стрілком виявився 47-річний мешканець Запоріжжя. Стріляв на замовлення одного з підприємців, за що мав отримати тисячу доларів. До замовлення колишній військовий ретельно готувався та стежив за жертвою.

"Було два вистрели. Вони фактично наскрізь пробили дверцята автомобіля. Чоловік був поранений в ногу. На той момент гільз ми не знайшли, але, детально вивчивши відео, ми зрозуміли, що використовувався револьвер, тому не залишилося гільз", — повідомив очільник поліції Київської області.

За його словами, під час затримання у стрілка вилучили порох, зброю та набої. Окрім того, це не єдиний злочин, який скоїв затриманий. До стрілянини він також на замовлення підприємця підпалив автомобіль родини потерпілого від стрілянини чоловіка. За це отримав 15 тисяч гривень.

"Потерпілими є два юристи, які надають послуги у цивільному та кримінальному праві. Мотивом є начебто боргові зобов’язання, при цьому не цієї родини, а їхніх близьких родичів", — додав Нєбитов.

Поліція також встановила, що стрілок має не одну судимість за майнові злочини та хуліганства. Йому повідомили підозру хуліганстві та заарештували. Рецидивісту загрожує від трьох до семи років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва водій легкового автомобіля, рухаючись мостом Патона, зробив кілька пострілів. Про інцидент, який стався вдень, правоохоронцям повідомив очевидець події. Патрульні встановили, куди поїхав автомобіль завдяки камерам відеоспостереження.

Нагадаємо, внаслідок стрілянини у Святошинському районі Києва поранено чоловіка. Надзвичайна подія сталася на вулиці Мельниченка. Постраждалому надали медичну допомогу. Окрім того, в Оболонському районі Києва чоловік вчинив стрілянину на вулиці Олександра Архипенка. Стрільцем виявився 33-річний мешканець Оболоні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися