Наркотики на мільйон знайшли в солодощах у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі столиці

У Дарницькому районі Києва затримали торгівця наркотиками, які він ховав у солодощах. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної прокуратури.

Мешканець Києва зберігав наркотики вдома. Тут він фасував наркотичні та психотропні речовини, а потім під виглядом пакунків з солодощами відправляв поштою замовникам. Під час обшуку помешкання затриманого знайшли згортки з порошкоподібними та кристалоподібними речовинами, що містять кокаїн, амфетамін, канабіс, а також PVP, мефедрон, смоли канабісу. Окрім того, правоохоронці знайшли марки з вмістом психотропної речовини LSD.

Правоохоронці вилучили наркотики та психотропи. Вартість вилученого "товару" оцінюють у понад мільйон гривень. Зараз вирішують питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, митники затримали дев’ять посилок з сотнями військовими виробами радянських часів, які намагалися вислати з Києва за кордон. Посилки прямували до США, Канади та інших країн. Серед виявлених товарів були авіаційні годинники, польовий дозиметр, вакуумні електролампи та інші вироби. Ці товари використовують для радіотехнічних пристроїв, для вимірювання радіації та для роботи в складі панелей приладів в літаках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали шпигуна. Він збирав дані про постачання озброєння в Україну із Заходу. СБУ запобігла передачі в РФ секретної інформації. Зрадником виявився мешканець столиці. Він позиціонував себе як військовий експерт. Для збирання розвідувальних відомостей киянин використав особисті зв'язки, зокрема у оборонній сфері. Свій інтерес іноземним озброєнням маскував під виглядом збору аналітики.

Читайте також, що буде з заарештованим майном скандального ТРЦ Ocean Plaza

Читайте также