На Київщині під час повітряної тривоги сталося пограбування (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Білій Церкві під час повітряної тривоги в одному з торгівельних центрів сталося пограбування. Про це розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

Про пограбування правоохоронцям повідомила продавчиня одного з торгівельних центрів. Жінка заявила, що з каси викрали готівку під час евакуації з приміщення, коли пролунали сирени.

"Під час повітряної тривоги нас в магазині пограбували. Повітряна тривога пролунала і ми усі покинули приміщення. Коли я спускалася з ескалатора наша тумба була відсунута і грошей вже в касі не було", — розповіла продавчиня магазину.

Крадій під час пограбування потрапив на камери відеоспостереження. Чоловіка затримали. Свою провину 33-річний мешканець Білої Церкви визнав. Затриманий вже має судимість за аналогічні злочини. З каси магазину рецидивіст викрав понад 15 тисяч гривень.

"Коли повиходили люди і зачинився магазин я відкрив ролет, пішов до каси, поклав гроші в карман і вийшов з магазину", — розповів затриманий. 

За фактом крадіжки в умовах воєнного стану розпочали досудове розслідування. Крадію загрожує до восьми років тюрми. В поліції Київської області оприлюднили відео пограбування магазину в Білій Церкві.

затримали дев’ять посилок з сотнями військовими виробами радянських часів, які намагалися вислати з Києва за кордон. Посилки прямували до США, Канади та інших країн. Серед виявлених товарів були авіаційні годинники, польовий дозиметр, вакуумні електролампи та інші вироби. Ці товари використовують для радіотехнічних пристроїв, для вимірювання радіації та для роботи в складі панелей приладів в літаках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали шпигуна. Він збирав дані про постачання озброєння в Україну із Заходу. СБУ запобігла передачі в РФ секретної інформації. Зрадником виявився мешканець столиці. Він позиціонував себе як військовий експерт. Для збирання розвідувальних відомостей киянин використав особисті зв'язки, зокрема у оборонній сфері. Свій інтерес іноземним озброєнням маскував під виглядом збору аналітики.

Читайте також, що буде з заарештованим майном скандального ТРЦ Ocean Plaza

Читайте также