Легендарного угонщика затримали на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

В Київській області затримали серійного викрадача елітних автівок, який орудував в різних регіонах України. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Добігався! Легендарного угонщика "Калаша" затримали на Київщині. Злодій кілька місяців переховувався від слідства. 43-річний зловмисник спеціалізувався на крадіжках елітних авто Lexus та Toyota", — зазначив Нєбитов.

За його словами, для викрадення автомобілів затриманий користувався обладнанням вартістю від 30 до 40 тисяч доларів.

"На своєму рахунку має цілу серію злочинних епізодів в різних областях України, в тому числі в Рівненській, Київській області та столиці. Наші поліцейські вже передали спритника слідчим із Вінниці", — повідомив начальник регіональної поліції.

Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото та відео затримання "Калаша". затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Нагадаємо, у Києві співробітники української контррозвідки викрили працівника підрозділу забезпечення Управління справами Апарату Верховної Ради України у співпраці з російськими спецслужбами. Шпигун мав встановити прослуховування у стінах парламенту. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві співробітники контррозвідки затримали російську шпигунку

Читайте также