У Києві вилучили психотропи на 50 мільйонів та прикрили нарколабораторію (ФОТО)

Правоохоронці розповіли подробиці

У столиці затримали киянина з партією психотропних речовин на 50 мільйонів гривень. Про виробництво психотропів у промислових масштабах у Києві розповіли в Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, чоловіка затримали на території Шевченківського району Києва під час перевезення великої партії психотропних речовин. З автівки киянина вилучили 15 кілограмів "Альфа-PVP" у сухому стані та каністри із 100 літрами — у рідкому. Вартість вилучених психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 50 мільйонів гривень.

Психотропи виготовлялись у одному зі столичних гаражів. Під час обшуку там виявили потужну нарколабораторію із сучасним обладнанням. Таке виробництво дозволяло виготовляти до 200 кілограмів психотропів на місяць. Речові докази вилучили та скерували на експертизи.

Затриманого дилера заарештовано без права внесення застави. За незаконне виробництво, перевезення та збут психотропів в особливо великих розмірах йому загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.


Нагадаємо, у Києві затримали двох наркоділків з "товаром" на мільйони гривень. Схему збуту психотропних речовин налагодили 22-річні раніше не судимі уродженці Харкова. Під час обшуку знайшли дев’ять посилок нібито з косметикою. Виявилося, що в цих ємностях сховані зіп-пакети з PVP. В рюкзаку іншого затриманого наркоділка знайшли ще шість кілограмів психотропів. Вартість вилученого становить близько 2,5 мільйона гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали торгівця наркотиками, які він ховав у солодощах. Киянин зберігав наркотики вдома. Тут він фасував наркотичні та психотропні речовини, а потім під виглядом пакунків з конфетами відправляв поштою замовникам.

Читайте також, як російські кримінальні авторитети намагалися вступити до тероборони Києва та що з цього вийшло.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися