Торгівця зброєю і боєприпасами затримали у Києві (ФОТО)

Що відомо про спецоперацію

У столиці затримали торговця зброєю та боєприпасами з арсеналом "товару". Подробиці розповіли в поліції та прокуратурі Києва, передають "Коментарі".

За даними столичних правоохоронців, 64-річний чоловік виявився мешканцем Черкаської області. Продажем зброї та боєприпасів займався на території свого регіону. У Києві поліцейські задокументували два епізоди продажу зловмисником тринадцяти гранат із запалами, бойового пістолету та набоїв.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого вилучили автомобіль, майже три сотні набоїв, рушницю, три пістолети, глушник, запчастини до бойової зброї та інші речові докази. Торгівця зброєю заарештували. Його можливих спільників та коло клієнтів встановлюють. Фігуранту кримінальної справи загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали посадовців комунального підприємства "Київпастранс" та їхніх спільників під час отримання "відкату" у 600 тисяч гривень — що відомо про схему з відмивання грошей на реконструкції трамвайних колій.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. Власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком. Однак киянин поводився неадекватно, лаявся та кричав, а згодом підірвав гранату.

Читайте також, як на Оболоні озброєна банда скоїла зухвале розбійне пограбування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

24 серпня 2022, 12:15

А шо з розцінками?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися