В Києві у приміщенні спортивної школи молодик зарізав папугу

Птах жив в дитячому закладі у клітці

У Деснянському районі Києва затримали молодого чоловіка за жорстоке вбивство птаха, який жив у приміщенні спортивної школи. Про надзвичайну подію розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про те, що у приміщення дитячої кінно-спортивної школи прийшов невідомий чоловік та зарізав папугу, який сидів у клітці, в поліцію повідомили очевидці. На місці події слідчі вилучили кухонний ніж та записи з камер відеоспостережень, що зафіксували жорстоке вбивство птаха. Молодика затримали. Ним виявився 21-річний уродженець Житомирської області.

Поліцейські встановили, що на момент скоєння злочину молодик перебував під дією психотропів. Речові докази направили на експертизу. Затриманому оголосили підозру у скоєнні злочину та заарештували. За жорстоке поводження з тваринами йому загрожує до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили чоловіка та жінку, які займались незаконним продажем диких та екзотичних тварин і жорстоко поводились з ними. Їх продавали через інтернет-оголошення та соціальні мережі. Під час обшуків в особистих та конспіративних квартирах торгівців знайшли близько 400 рідкісних видів птахів та тварин, деякі з них були зневоднені та виснажені. Правоохоронці також виявили безліч підробок ветеринарних документів.

Київський зоопарк прийняв для досудового утримання пів сотні вихованців, з вилучених у нелегальних продавців диких та екзотичних тварин, оскільки перебування у власників становило загрозу їхньому життю. Наразі тварини під наглядом ветеринарів та фахівців Київзоо і проходять реабілітацію в карантинній зоні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися