На Київщині затримали педофіла: що відомо (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

В Бучанському районі Київської області затримали чоловіка за розпусні дії відносно малолітньої дитини. Про це повідомив начальник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За даними правоохоронця, 37-річний чоловік розбещував шестирічну дівчинку.

"Вночі цей 37-річний чоловік оголеним ліг у ліжко до малолітньої дитини і намагався чинити розпусні дії. Добре, що родичка дівчинки вчасно помітила безчинство і  одразу повідомила про цей огидний злочин до поліції", — розповів Нєбитов.

Начальник Національної поліції Київської області заявив, що затриманому оголосили підозру та заарештували. Педофілу загрожує до восьми років тюрми.

"Впевнений, що цей ганебний вчинок буде покарано з усією суворістю", — додав Нєбитов.

Інші подробиці надзвичайної події керівник регіональної поліції не повідомив, але оприлюднив фото затриманого на місці злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали двох жінок, сестер-близнючок, за розповсюдження дитячої порнографії. На початку серпня працівники Шевченківського управління поліції повідомили про підозру за розповсюдження дитячої порнографії 40-річній жінці. Згодом виявилося, що її сестра-близнючка також продає контент порнографічного характеру за участю малолітніх дітей. Цю жінку затримали працівники Святошинського управління поліції Києва. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва затримали молодика за жорстоке вбивство птаха. Наркоман вдерся до приміщення дитячої кінно-спортивної школи та зарізав папугу кухонним ножем. Вбивство птаха зафіксували камери відеоспостережень.

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Богдан

2 вересня 2022, 18:29

Ні в якому разі не виправдовуючи таких покидьків повинен зауважити: 1. Що за родичка? Мама? Тітка? Сама не могла пригорнути дитину на ніч? 2. Наскільки чоловік був оголений? В трусах? Майже всі чоловіки так сплять. На фото чоловік взагалі в футболці і комбінезоні. Оце його так підняли? Чи дали вдягнутись? Комбінезон його єдиний одяг? 3. Якщо крім трусів на звинуваченому було щось - то може він зігрівав дівчинку? На вулиці вночі вже 9, а влада (Бучанський район? Так?) взагалі не готує постраждалих до зими. Та й дивна родичка щось... Залишила неповнолітню дитину протилежної статі з незнайомим чоловіком? На ніч? 4. На фото кроваті видно, що на простирадлі сліди тіла тільки від дівчинки (хоча це не чітко, це здогад після читання цього). Чи перестелили для фото? А оце "чоловік оголеним ліг у ліжко до малолітньої дитини і намагався чинити розпусні дії. Добре, що родичка дівчинки вчасно помітила безчинство" - це де??? Чи родичка чекала зі свічкою рядом цих розпусних дій??? Я що, казку читаю? Ще раз повторю: якщо справді таке горе, я перший, хто з ним щось зробить. Але в статті стільки води...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися