У Києві пограбували дітей, які збирали гроші для ЗСУ (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

В Шевченківському районі Києва пограбували дітей, які збирали гроші на потреби Збройних сил України. Про кричущий випадок розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про пограбування дітей, що трапилось на вулиці Богдана Хмельницького, в поліцію заявили очевидці.

"Прибувши на місце події, інспектори зустріли 12-річну дівчину. Вона розповіла, що разом із друзями, однолітками, збирала гроші на потреби ЗСУ, граючи на музичних інструментах. Згодом до них підійшов незнайомий чоловік, вирвав у неї з рук сумку, де були гроші, й кинувся навтьоки", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Грабіжника до приїзду правоохоронців затримали небайдужі громадяни, які стали очевидцями пограбування дітей. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Затриманим грабіжником виявився 51-річний чоловік. В нього вилучили крадений рюкзак з грішми дітей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили потужну ботоферму, за допомогою якої в українському інформаційному просторі сіяли панічні настрої серед населення та російські фейки. Подробиці — в нашому матеріалі

Нагадаємо, у Києві викрили двох представників Міністерства оборони України на привласненні 580 тисяч доларів під час закупівлі військової амуніції. Слідство встановило, що до організації схеми привласнення коштів в особливо великих розмірах причетні засновники офшорної компанії на території Королівства Бахрейн. Обидва — громадяни України, один із них — діючий адвокат. 

Читайте також, як на складі в Києві вилучили гуманітарку для Збройних сил України, яку продавав директор благодійного фонду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися