Під Києвом сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Броварському районі Київської області розслідують смертельну ДТП. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні, 10 вересня. Близько восьмої години ранку на автомобільній трасі Бровари — Требухів зіткнулися два автомобілі. Попередньо встановили, що 41-річний водій автомобіля Lanos під час обгону не надав перевагу у русі легковику, який рухався у зустрічному напрямку, в результаті чого відбулося зіткнення двох автомобілів.

Внаслідок ДТП 58-річний кермувальник легковика помер на місці від отриманих травм. В аварії також постраждала 58-річна пасажирка. Жінку ушпиталили до лікарні. За фактом ДТП зі смертельним наслідком розпочали досудове розслідування. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розслідують обставини смертельної ДТП на Оболоні. Аварія за участі велосипедиста і легкового автомобілю сталася на з’їзді з проспекту Степана Бандери в бік вулиці Богатирської. Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля "Тойота". 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися