Переховувались від поліції: столичні оперативники розшукали 23 злочинців

Поліція Києва здійснює заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів

Столичні оперативники впродовж тижня розшукали 23 зловмисників, які переховувались від правоохоронців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Протягом минулого тижня правоохоронці здійснювали заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Поліцією Києва викрито та затримано 23 правопорушника, котрі переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

Повідомляється, що переважна більшість серед скоєних правопорушень – крадіжки, грабежі, шахрайства, наркозлочини та легкі тілесні ушкодження.

Під особливу увагу правоохоронців підпадають майнові злочини та наркозлочини, аби знизити рівень злочинності у цих напрямках.

Поліція Київщини оприлюднила "топ-10" шахрайств: як не дати себе ошукати. Навіть під час воєнного стану спостерігається збільшення кількості звернень щодо вчинення шахрайських дій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області. Статистика шахрайств відображає картину найбільш розповсюджених нині афер.

На столичному Печерську киянин виготовляв та збував боєприпаси. 30-річного торговця боєприпасів затримали безпосередньо під час чергового збуту набоїв за 23 000 гривень. У ході обшуків за місцем проживання киянина вилучено понад 900 набоїв різного калібру, а також станок і приладдя для їх виготовлення, карабіни, помпову рушницю. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися