Киянин обіцяв вивезти з окупації, отримував передоплату та зникав (ФОТО)

24-річний киянин ошукував громадян під приводом евакуації

Перед судом постане 24-річний мешканець столиці, який ошукував громадян під приводом евакуації з тимчасово окупованих територій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що шахрай обіцяв потерпілим, що вивезе їх родичів, близьких та знайомих з місць ведення активних бойових дій у безпечні міста. За це він просив попередню часткову оплату. Однак після переказу коштів за послуги він зникав. Загалом чоловік ошукав громадян на суму близько ста тисяч гривень. 

Подія трапилась у серпні поточного року. Тоді правоохоронці затримали шахрая, який протягом двох місяців ошукував українців під приводом евакуації людей з окупованих територій.

Досудове розслідування за даним фактом завершено. Фігуранту загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Киянин ошукав волонтерів на 100 000 гривень: шахрайська схема. Київські слідчі оголосили про підозру 20-річному мешканцю столиці, який ошукував волонтерів на продажі військової амуніції. Зловмисник отримував замовлення на закупівлю шоломів, бронежилетів та іншого спорядження. Після отримання коштів своїх зобов’язань він не виконував. Слідчими задокументовано 4 злочинні епізоди із сумою збитків на понад 100 000 гривень. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися