Ховав наркотики у лампочці: на Київщині виявили чоловіка в розшуку

Наркотики та особу, яка перебувала в розшуку, виявили прикордонники

Наркотики та особу, яка перебувала в розшуку, виявили прикордонники на Київщині. Про це повідомляє окремий контрольно-пропускний пункт "Київ".

"У двох громадян України 1988 та 1996 року народження прикордонники виявили амфетамін та наркотичну сіль. Згортки з наркотиками чоловіки сховали в гаманці та лампочці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки документів громадянина України 1988 р. н. прикордонники зафіксували спрацювання однієї з баз даних. З'ясувалося, що чоловіка розшукували правоохоронці м. Київ за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Для подальших правових дій громадян передали співробітникам Нацполіції.

Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками. На станції київського метро "Академмістечко" правоохоронці зупинили громадянина, який поводив себе підозріло. Побачивши поліцейських, молодик намагався втекти. Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном. 

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися