На Київщині вкрали десятки тон кукурудзи

Що відомо про крадіжку

В Обухівському районі Київської області на одному з підприємств вкрали десятки тон зерна кукурудзи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, про крадіжку майже 40 тон кукурудзи в поліцію повідомив директор підприємства, що розташоване в Миронівці. Крадіжка зерна кукурудзи сталася вночі. Поліцейські швидко вирахували крадія. З’ясувалось, що до крадіжки десятків тон зернової культури причетний 50-річний водій зерносушарки. Затриманий чоловік одразу зізнався у скоєному. Тепер водію за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, загрожує до восьми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заблокували роботу нелегального онлайн-казино, яке перерахувало до РФ кілька мільярдів гривень прибутків. Кіберфахівці СБУ провели безпрецедентну спецоперацію для блокування організованого злочинного угруповання, створеного п’ятьма росіянами в Україні. До злочинної організації також входили п’ять українських громадян. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, що в Київській області через загрозу вибуху евакуювали ТРЦ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися