У Києві під час застілля чоловік вбив рідного брата (ФОТО)

Подробиці вбивства розповіли в поліції

В Святошинському районі Києва під час застілля чоловік вбив ножем рідного брата. Про вбивство розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в квартирі житлового будинку на вулиці Ушакова між двома родичами стався конфлікт, що переріс у бійку. Один з чоловіків наніс рідному братові кілька ударів ножем та спокійно ліг спати. Поранений чоловік встиг вибігти на вулицю та покликати на допомогу. Очевидці викликали швидку та поліцію. Однак під час реанімаційних дій поранений чоловік помер у кареті швидкої.

"Зайшовши до квартири потерпілого, ми виявили його брата, обличчя та одяг якого були у крові. З’ясувалося, що чоловіки розпивали алкогольні напої, після чого між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Тоді зловмисник схопив ніж та вдарив ним родича у шию та декілька разів у живіт. Потерпілий встиг вибігти на вулицю та попросити про допомогу, а брат в цей час ліг спати", — прокоментував начальник Святошинського управління поліції Петро Токар.

Киянина, який наніс родичу смертельні поранення, затримали. Раніше судимому за крадіжки та порушення правил адміністративного нагляду чоловіку загрожує до 15 років тюрми. З квартири вилучили знаряддя вбивства та направили ніж на експертизу.

Нагадаємо, скандально відому суддю Броварського суду Ганну Білик, яка знаходилась в розшуку майже рік, затримали. Влітку 2021 року Вищий антикорупційний суд оголосив їй вирок. Суддю засудили до шести років тюрми за хабарництво, а в січні вже цього року винесла відповідну ухвалу і Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду. Однак суддя переховувалась від органів виконання покарання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, як контррозвідники знешкодили диверсантів, що шпигували за Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися