У Київській області знайшли уламки російської ракети (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Київській області після чергових потужних ракетних атак російських окупантів знайшли ще одну ворожу ракету. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, після ракетних обстрілів Київської області працівники піротехнічних підрозділів ДСНС залучались до ліквідації наслідків ворожих атак. В регіоні знайшли ще одну бойову частину російської ракети на місці влучання снаряду. Ворожий снаряд буде знищено. Де саме знайшли частини ракети російських окупантів, в ДСНС не уточнюють. Однак у відомстві показали, як виглядає ця вибухонебезпечна знахідка.

Мешканцям регіону нагадали, що марна втрата часу при загрозі вибуху може привести до людських жертв. Рятувальники закликали в усіх випадках при виявленні вибухового пристрою та підозрілих предметів телефонувати на "101" та "102".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу не працюють.

Нагадаємо, начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Читайте також, що під час обстрілів Київської області діти знайшли збиту ракету та несли її до школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися