Особисто розстріляв цивільного під Бучею: СБУ ідентифікувала ватажка окупантів

Встановлено особу російського загарбника, який вчинив умисне вбивство цивільного

СБУ ідентифікувала ватажка окупантів, який особисто розстріляв цивільного в Бучанському районі. Про це повідомляє Служба безпеки України.

Встановлено особу російського загарбника, який вчинив умисне вбивство цивільного під час тимчасової окупації Київської області.

Воєнним злочинцем виявився тимчасовий виконувач обов’язків начальника розвідки 64-ї окремої мотострілкової бригади російських збройних сил. Він брав безпосередню участь у захопленні населених пунктів під Бучею.

Під час окупації селища Гавронщина окупант зупинив посеред вулиці беззбройного місцевого жителя і вдарив його в обличчя прикладом автомата. Потім російський загарбник неодноразово вистрілив у тулуб потерпілого.

Цивільний загинув від численних вогнепальних поранень і втрати крові.

На підставі зібраних матеріалів слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру. Тривають комплексні заходи для встановлення його місць перебування і притягнення до відповідальності.

Справи Майдану: у Києві засуджений колишній "беркутівець", який побив активіста. 5 грудня Печерським райсудом Києва ухвалено обвинувальний вирок відносно колишнього працівника батальйону міліції особливого призначення "Беркут". "Беркутівця" засуджено до 8 років за ґратами.

Прокурори довели, що 1 грудня 2013 року засуджений наніс численні удари гумовим кийком та ногою в різні частини тіла та по голові учаснику акції протесту біля Адміністрації Президента на вулиці Банковій. Потерпілий в цей час не вчиняв жодних протиправних дій. Він лежав на проїжджій частині, а його руки були скріплені за спиною кайданками.

СБУ затримала помічника "міністра МВС ЛНР": переховувався на Київщині (ФОТО). Служба безпеки затримала помічника "міністра МВС ЛНР", який у 2014 році захоплював будівлю луганського управління СБУ.

На Київщині затримано колишнього ватажка бойовиків з позивним "Сотий". Після подій 2014 року він переховувався від правосуддя, зокрема у тимчасово окупованих районах України. Остаточно "залягти на дно" він вирішив на Київщині, де його затримала СБУ. 

Читайте также