У Києві п'яний чоловік "замінував" торговельний центр

Фігурант зателефонував на спецлінію та розповів, що заклав вибухівку у ТРЦ

Поліція Києва затримала псевдомінера торговельного центру на Дарниці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Правопорушник зателефонував на спецлінію та розповів, що заклав вибухівку у ТРЦ. Правоохоронці ретельно обстежили приміщення та не виявили жодних вибухонебезпечних предметів.

Перевіривши осіб, котрі перебували неподалік закладу, поліція розшукала "мінера", який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ним виявився місцевий мешканець, 1981 року народження. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що хотів пожартувати.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі. Чоловіка помістили до ізолятору тимчасового тримання. 

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що у Києві прихильник "руського миру" "замінував" будівлю Офісу Президента. Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення світла.

Установлено, що увечері 28 листопада 2022 року невідома особа повідомила на спецлінію Національної поліції "102" про замінування будівлі Офісу Президента по вулиці Банковій у Києві. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його. Причину свого вчинку чоловік пояснив невдоволенням через відключення електроенергії.

За місцем проживання 51-річного підозрюваного, який виявився прихильником "руського миру", вилучено мобільний телефон із сім-картою, за допомогою яких він повідомив про "замінування", а також комуністичну символіку та георгіївські стрічки.

На Київщині чоловік знайшов у лісі та приніс додому танковий снаряд. "Коментарі" повідомляють, що 53-річний житель села Сошників знайшов у лісі танковий снаряд та приніс його до оселі.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні чоловіка танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових боєприпасів. Спеціалісти транспортували вибухонебезпечний предмет на підривний майданчик та провели його знищення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися