Поліція Києва затримала організаторів "бізнесу" на ухилянтах (ФОТО)

Що відомо про злочинну схему

Столичні поліцейські спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримали організатора "бізнесу" на ухилянтах від військової служби та його спільників. Про це розповіли в поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними відомства, поліцейські затримали групу з трьох осіб, які на території Вінницької та Чернівецької областей за гроші організовували незаконний перетин державного кордону України поза межами встановлених пунктів пропуску для українців призовного віку. За таку "послугу" ухилянтам доводилося платити по 4500 доларів.

Під час затримання у організатора злочинної схеми вилучили 1600 доларів, які йому передав один із "клієнтів". Зараз слідчі поліції Києва розслідують кримінальне провадження щодо незаконного переправлення людей через державний кордон України. Санкція статті передбачає до дев’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Документування злочину триває. Правоохоронці встановлюють причетних до схеми осіб на території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу ялинкового ярмарку сталася стрілянина. Чоловік влаштував сварку з водієм через паркування автомобілю на тротуарі. Під час суперечки він дістав зброю та зробив два постріли. Внаслідок стрілянини на пішохідному переході постраждала 24-річна жінка. Пуля з травматичної зброї влучила жінці в плече. Стрілка затримали. Ним виявився 49-річний мешканець Києва. У киянина, крім зброї, знайшли підроблене журналістське посвідчення столичного інтернет-видання.

Нагадаємо, в Києві жінка напідпитку порізала собі руку ножем на очах двох власних малолітніх дітей. Надзвичайна подія сталася в житловому будинку на бульварі Перова. З вікна квартири на допомогу кликав маленький хлопчик. Очевидці викликали поліцію. Правоохоронці надали жінці домедичну допомогу, а ювенальні інспектори доставили дворічного та семирічного хлопчиків до лікарні. Уродженку Чернігівської області також госпіталізували.

Читайте також, затриманого у Франції українського олігарха Костянтина Жеваго чекають у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися