Уламки збитих безпілотників-камікадзе знайшли в кількох районах Київщини

Що розповіли в поліції про повітряну атаку в регіоні

В Київській області в новорічну ніч правоохоронці отримали понад 140 повідомлень про проліт дронів-камікадзе. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, поліцейські вже знайшли уламки "шахідів" в трьох районах Київської області. Поліцейські продовжують шукати залишки дронів та фіксувати воєнні злочини російських окупантів. Загалом в новорічну ніч над Київською областю та столицею Сили Протиповітряної оборони успішно знищили понад три десятки безпілотників, наголосив Нєбитов.

"Дякую громадянам за своєчасне сповіщення про повітряну небезпеку. Нагадую, якщо ви чуєте, або бачите повітряний об’єкт, одразу повідомляйте до поліції", — закликав керівник регіональної поліції.

У Києві після останніх ракетних обстрілів відновили обмежений рух поїздів метро "червоною" гілкою. В столичному метрополітені зазначили, що обмеження ввели через уламки збитої ракети на коліях. У військовій адміністрації Києва поінформували, що уламки збитої російської ракети впали на другу колію станції метро "Гідропарк" Святошинсько-Броварської лінії метро. Через це рух електропотягів від станції метро "Лісова" до станції "Дніпро" тимчасово призупинили. На місці падіння уламків ракети працювали вибухотехніки. Ще одна збита ракета впала на колії поблизу станції метро "Лівобережна". 

Напередодні Нового року внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. Рятувальники повідомляють про 22 поранених внаслідок обстрілів людини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте також, що в Київській області під час обстрілів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

Читайте также