У Києві чоловік побив малолітню дитину: потерпілу госпіталізували

Киянка помітила на вулиці дівчинку з синцями на обличчі

За фактом нанесення тілесних ушкоджень малолітній дівчинці правоохоронці Києва розпочали кримінальне провадження відносно її батька. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час сімейного конфлікту чоловік побив свою 13-річну доньку. Потерпілу госпіталізували у медзаклад для надання допомоги. Щодо батьків дівчинки винесли заборонний припис терміном на 10 діб. 

Місцева мешканка помітила дівчинку з синцями на обличчі на вулиці Героїв полку Азов та повідомила про це у поліцію. За вказаною адресою негайно прибули ювенальні поліцейські.

На місці події інспектори виявили 13-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями. Потерпіла пояснила правоохоронцям, що вдома її побив батько за нібито погану поведінку. Поліцейські викликали співробітників служби у справах дітей та сім’ї та медиків, які госпіталізували дівчинку у лікарню.

Співробітники сектору ювенальної превенції та слідчі поспілкувались з батьками потерпілої. Вони розповіли, що вдома під час сварки дитина не реагувала на їх зауваження та не слухалась, тому батько вдарив її кілька разів в обличчя. Після сварки сім’я пішла спати, а на ранок виявила відсутність дівчинки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють усі обставини даного інциденту. Досудове розслідування триває.

У Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини у квартирі на вулиці Салютній. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися