У Києві затримали 27 осіб за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів

Викрито та затримано 27 правопорушників, які переховувались від правоохоронців

Столичні оперативники затримали 27 осіб, які ховалися від правоохоронців, за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Серед протиправних дій - крадіжки, грабежі, шахрайства та злочини, пов'язані з наркотиками. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За минулий тиждень співробітники карного управління поліції Києва вжили заходів щодо розшуку осіб, причетних до тяжких та особливо тяжких злочинів. В результаті було викрито та заарештовано 27 злочинців, які переховувалися від органів досудового слідства, суду та правоохоронців.

Більшість скоєних злочинів становлять крадіжки, пограбування, шахрайства та наркозлочини. Особливу увагу правоохоронці приділяють злочинам майнової спрямованості, щоби максимально знизити рівень злочинності у цій сфері.

Пошуком зниклих безвісти також займаються столичні оперативники. За минулий тиждень поліція знайшла і відновила зв'язок зі 119 громадянами, які зникли безвісти. Водночас поліція проводить слідчі заходи щодо встановлення та впізнання тіл, особи 12 загиблих встановлено.

У Києві наркодилер маскував наркотики під консерви. Поліція Києва заарештувала торговця амфетаміном, який маскував наркотики під консерви. Чоловік замовляв заборонені речовини через Telegram, розфасовував їх та продавав шляхом закладок та через поштові відділення. Злочинця зупинили на вулиці із черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів.

У Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини. У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини у квартирі на вулиці Салютній. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного.

Читайте также