У Києві викрили та закрили бордель: подробиці (ВІДЕО)

Про спецоперацію розповіли у поліції

У Києві за участю спецпризначенців затримали організаторів незаконного бізнесу з надання сексуальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, бордель працював у Шевченківському районі Києва. Організатори експлуатували жінок, які знаходились у скрутному матеріальному становищі. Сексуальні послуги надавали на орендованих квартирах. Вартість таких "розваг" становила від 1500 до 5000 гривень.

До складу злочинної групи входило вісім осіб. Це чоловіки та жінки віком від 18 до 54 років, повідомив начальник управління міграційної поліції Головного управління Нацполіції у Києві Денис Дем’янюк. За його словами, поліцейські провели дев’ять обшуків за адресами надання сексуальних послуг і місцями мешкання фігурантів. Під час обшуків вилучили зброю, кошти, мобільні телефони, комп’ютери, банківські картки й інші речові докази.

Чотирьох фігурантів затримали. Відносно інших чотирьох зараз збирають доказову базу. На жінок, які займались проституцією, склали десять адміністративних протоколів. За фактами сексуальної експлуатації, вчиненою за змовою групою осіб, а також незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальні провадження.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що правоохоронці Київщини затримали мешканку Києва, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією. На території столиці та Київщини 28-річна киянка організувала "бізнес" із надання сексуальних послуг. До цього жінка залучала неповнолітніх дівчат. Сутенерка розміщувала в інтернеті рекламу сексуальних послуг, а для дівчат, які їх надавали, зокрема й неповнолітніх, орендувала квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

12 січня 2022, 20:58

аж, смешно этот бред читать. (Раскрыли) тех кого сами крышуют! Вам не доплатили или план нужно выполнить, возможно мелкий передел, по кошмарят и выпустят. Только в центре Киева более сотни салонов и индивидуалок работает - только вам на это плевать. Вот где неуплата налога!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися