На Київщині окупанти розстріляли колону жінок та дітей

Загинуло семеро людей, з них — одна дитина

У Баришівському районі Київської області російські військові під час евакуації розстріляли колону жінок та дітей. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають "Коментарі".

"11 березня під час спроби евакуації з села Перемога (Баришівський район Київської області) в бік села Гостролуччя за погодженим "зеленим" коридором окупантами була розстріляна колона мирних жителів, яка складалась виключно з жінок та дітей", — йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України.

Внаслідок розстрілу загинули семеро людей, з них одна дитина. Точна кількість поранених наразі невідома. Після розстрілу колони ворожі війська змусили решту людей повернутися до села Перемога. Мирних мешканців не випускають їх з населеного пункту. Наразі з ними практично неможливо встановити зв’язок, а також надати гуманітарну та медичну допомогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти здійснили нічний авіаудар по Баришівці ракетами "Іскандер". Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Вщент зруйновані 60-квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та ще 10 приватних будинків пошкоджені частково.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також росіяни розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися