В Ірпені зловили озброєного мародера (ВІДЕО)

Мер міста оприлюднив відео з затриманим

В Ірпені, де тривають запеклі бої з російськими окупантами та диверсійними групами противника, мародери грабують покинуті будинки та магазини. Про одного з впійманих злочинців розповів Ірпіський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Мер Ірпені показав затриманого 17 березня мародера з награбованим "добром" на відео. "22 день війни. Разом із слідчим зловили мародера, який ще був й озброєний. Є два пістолети. Можна подивиться, яка купа мобільних телефонів. Кому війна, а хто — краде. Ми обов’язково зберемо усі докази та передамо до Національної поліції", — зазначив Маркушин.

Мер Ірпеня наголосив, що під час війни потрібно воювати з загарбниками та допомагати, а не грабувати українців. "Ірпінь має знати своїх "героїв" в лице. І так буде з кожним, хто грабуватиме ірпінців у цей важкий для України час!" — прокоментував відео Ірпіський міський голова.

В Ірпені російські окупанти нещадно бомблять і розстрілюють житлові будинки мирних мешканців, нищать садочки, школи та інші об'єкти інфраструктури. Наразі у місті тривають бойові дії



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися