В Ірпені окупанти обстрілюють будинки та нищать інфраструктуру (ВІДЕО)

У місті тривають запеклі бої, мер показав наслідки

В Ірпені російські окупанти нещадно бомблять і розстрілюють житлові будинки мирних мешканців, нищать садочки, школи та інші об'єкти інфраструктури. Про ситуацію в місті, де тривають запеклі бої розповів мер Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Стою по вулиці Озерній. Душа болить. Обстрілюють мирних мешканців, приватні будинки, обстрілюють багатоповерхові будинки, де так само живуть люди, де немає військових об’єктів. Обстрілюють школи, наш Будинок культури. Обстріляли ДЮСШ, обстріляли садочок. Ми все документуємо. Ці покидьки будуть відповідати", — наголосив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, сьогодні, 14 березня, група українських військових потрапила під ворожі обстріли. "Сьогодні дуже гаряче в Ірпені, але Ірпінь тримається. Все буде Україна!" — наголосив Ірпінський міський голова.

Ірпінь на 70% контролюють українські військові, за частину міста тривають запеклі бої з російськими окупантами. Ворог ховається у житлових кварталах та обстрілює місто з артилерії. Мер показав наслідки ворожих обстрілів та зруйновані житлові будинки в Ірпені. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися