У Макарові група мародерів потрощила та пограбувала АЗС (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Бучанському районі Київської області затримали групу мародерів, які потрощили та пограбували АЗС під Макаровим. Про це розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, затримані чоловіки розбили вітрину автозаправної станції під Макаровом. Мародери викрали з АЗС товари для автомобілів, клінінгове обладнання та кавомашину. Пальне злили у каністри та намагалися вивезти, але не встигли.

Сімох мародерів поліцейські затримали на гарячому під час скоєння злочину. За фактом крадіжки розпочали досудове розслідування. Затриманим чоловікам загрожує від п'яти до восьми років тюрми. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені, де тривають запеклі бої з російськими окупантами та диверсійними групами противника, мародери грабують покинуті будинки та магазини. Про одного з впійманих злочинців розповів Ірпіський міський голова Олександр Маркушин. Мер Ірпені показав затриманого озброєного мародера з награбованим "добром" на відео.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці в умовах воєнного стану будуть знешкоджувати мародерів без попереджень. Киян закликали одразу ж повідомляти про підозрілих людей та мародерів правоохоронцям та військовим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися