В Ірпені та Бучі окупанти цинічно вбили кількох мирних мешканців

Чергові воєнні злочини зафіксували в прокуратурі

На Київщині розслідують вбивства мирних мешканців в Ірпені та Бучі, руйнування окупантами житлових будинків та школи. Про чергові злочини російських загарбників розповіли в обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

Російські окупаційні війська продовжують обстріли населених пунктів Київської області. За даними прокуратури, в суботу, 26 березня, в Ірпені були поранені двоє мирних мешканців. Від отриманих напередодні травм від вибухову внаслідок мінометного обстрілу у лікарні померла 74-річна жінка. Стало відомо, що в Ірпені російські військові цинічно вбили колишню виховательку дитячого садку та її чоловіка.

У Бучі окупанти розстріляли місцевого мешканця. У Броварському районі Київської області військові РФ, порушуючи закони та звичаї війни, відкрили вогонь по учбовим закладам та приватним будинкам. Окупанти продовжують руйнувати цивільну інфраструктуру в Київській області. Усі злочині фіксуються та розслідуються, додали в Київській обласній прокуратурі. Майже кожної доби правоохоронці повідомляють про десятки ворожих обстрілів. Загалом з початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну на Київщині вже зафіксовано понад 250 воєнних злочинів.

Джерело: https://t.me/press_kobl/773


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


люда

27 березня 2022, 13:08

всё вернётся рашистам

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися