Склад компанії "Нова пошта" у Києві пограбували на мільйон гривень

Мародерам оголосили підозру

У Києві оголосили підозру мародерам, які пограбували склад компанії "Нова пошта" у Дніпровському районі столиці. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що 27 лютого троє мешканців Києва вдерлися до складського приміщення одного із поштових відділень компанії "Нова пошта" у Дніпровському районі столиці. До складу потрапили через вікно під час дії комендантської години.

Зі складу поштового відділення вкрали комп’ютерну техніку, спеціальне приладдя та близько 700 посилок на загальну суму близько мільйона гривень. Награбоване зберігали у гаражі одного із учасників банди. За пограбування складу поштового відділення затримали двох чоловіків та жінку. Усі вони були раніше засуджені за аналогічні злочини. Викрадене майно компанії "Нова пошта" та поштові відправлення правоохоронці вилучили.

Затриманим повідомлено про підозру у крадіжці, скоєній групою осіб у великих розмірах. Наразі вирішується питання про арешт рецидивістів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Центрального управління Військової служби правопорядку по Києву та Київській області призначено військового коменданта по столиці. Цю посаду обійняв генерал-майор Віктор Плахтій. Столична комендатура опікуватиметься організацією та забезпеченням заходів під час дії комендантської години у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

31 березня 2022, 22:57

А назрена уродов из "торнадо" выпустили? Не видели как они в 14-м "воевали"? Мусорня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися