У Києві створили військову комендатуру: подробиці

Затверджено склад військової комендатурі у столиці

До Центрального управління Військової служби правопорядку по Києву та Київській області призначено військового коменданта по столиці. Про це йдеться у наказі керівника Київської міської військової адміністрації Миколи Жирнова, передають "Коментарі".

На посаду військового коменданта Києва призначений генерал-майор Віктор Плахтій. Столична комендатура опікуватиметься організацією та забезпеченням заходів під час дії комендантської години і встановлення спеціального режиму світломаскування.

Згідно з наказом начальника Київської міської військової адміністрації Миколи Жирнова, також затверджено посадовий склад комендатури міста Києва та визначена адреса її місцезнаходження. Раніше Жирнов заявив, що українська столиця продовжує готуватися до оборони від російських окупантів, попри часткове відведення військ з Київської та Чернігівської областей.

Після переходу України на літній час у Києві та області скоротили комендантську годину. Наразі обмеження чинні щодня з дев’ятої вечора до шостої ранку наступного дня. Періодично військова адміністрація запроваджує посиленні комендантські години.

Нагадаємо, на Броварському напрямку тривають контратаки українських військових на території Баришівської, Калитянської та Великодимерської громад. Російські війська відступали з кількох населених пунктів. Частина ворожих підрозділів вирушила в бік кордону з Росією. Через мінування окупантами та бойові дії територія трьох громад Броварського району забруднена численними мінами, снарядами та саморобними вибуховими пристроями.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрий

31 березня 2022, 18:33

Ну, и зачем ее надо ликвидировать? Чтобы потом создать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися