"Яндекс" приховує звірства російської армії, скоєні в Бучі (ФОТО)

Пошукова система не відображає те жахіття, що накоїли окупанти на Київщині

Російська пошукова система "Яндекс" блокує інформацію та світлини про звірства, скоєні російськими окупантами у нині звільненій Бучі. Про це повідомляє Ukraine NOW, передають "Коментарі".

"Буча. Для українців вона зараз — як у Google. Для тих, хто звик жити у бункері, існує Яндекс. Тільки от сховавши злочини, ви не знімете з себе відповідальності за них. Кожного, хто причетний до геноциду у нашій країні, буде покарано. І ні бункер, ні Яндекс вас не захистять від справедливого вироку", — йдеться у дописі до порівняльних скриншотів пошукових систем.

Звірства російської армії не сходять зі шпальт іноземних ЗМІ. Після звільнення Київщини журналістам показали закатованих та вбитих місцевих мешканців, серед яких багато жінок, дітей та людей похилого віку. Сотні людей вбили російські окупанти з нелюдською жорстокістю.


Масові вбивства зафіксовані не тільки в Бучі, а й в інших населених пунктах Київщини. Зокрема, виявлено братську могилу у Мотижині. "Це Мотижин на Київщині. У цьому селі росіяни вбили родину старости села Ольги Сухенко. Людей вбивали і просто засипали піском у лісі. Фашизм 21 століття", — прокоментував голова Офісу Президента України Андрій Єрмак.


Омбудсмен України Людмила Денісова розповіла, що російські окупанти під час відступу залишили заміновані дитячі майданчики, входи до будівель та сотні трупів мирних жителів. У звільненій Бучі українські військові виявили у братських могилах тіла 280 містян із зав'язаними руками. Багато загиблих лежали просто на вулицях. Фіксація воєнних злочинів росіян триває та страшні вбивства в Бучі вже назвали різнею, що перевершила злочини німецьких фашистів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися