Прокуратура показала наслідки обстрілів олімпійської бази "Святошин" (ФОТО)

Столичні правоохоронці документують злочини та опитують свідків

У Києві прокурори спільно з поліцією оглянули місця ураження ворожими обстрілами території олімпійської бази "Святошин", на якій, зокрема, знаходиться тренувальна база ФК "Шахтар". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної прокуратури.

Цього тижня слідчо-оперативна група оглянула місця обстрілів території олімпійської бази "Святошин". Один зі снарядів влучив у тренувальне поле, інші — у приміщення, де зберігалося екіпірування для футболістів, та адміністративну будівлю. За фактом обстрілів відкрито кримінальне провадження. 


Правоохоронці встановлюють та допитують свідків обстрілу олімпійської бази.  Мешканців Святошинського району Києва, які постраждали від обстрілів російських окупантів, закликали повідомити про такі факти окружну прокуратуру за номером телефону: +380 93-418-63-98. Повідомлення щоденно з 10:00 до 17:00 приймає прокурор Святошинської окружної прокуратури Києва Хайрутдінова Габріелла Єва Олегівна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві прокурори та поліцейські документують наслідки авіаційних та ракетних обстрілів у Деснянському районі столиці. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися