Стали відомі наслідки обстрілів Деснянського району Києва (ФОТО)

Постраждалих мешканців закликали звернутись до прокуратури

У Києві прокурори та поліцейські документують наслідки авіаційних та ракетних обстрілів у Деснянському районі столиці. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, слідчо-оперативна група оглянула місця ураження ракетами у Деснянському районі столиці у четвер, 7 квітня.

"Внаслідок авіаційних та ракетних обстрілів, здійснених з початку війни, зафіксовано руйнування об’єктів інфраструктури, пошкодження близько 10 житлових будинків та автомобілів. Обстріли призвели до загибелі двох людей та поранення щонайменше десяти, четверо з яких перебувають у важкому стані", — повідомили у столичній прокуратурі.

Правоохоронці документують воєнні злочини російських окупантів та опитують свідків обстрілів Деснянського району Києва. Місцевих мешканців, постраждалих внаслідок ракетних ударів, закликали повідомити про це окружну прокуратуру за телефоном: +380 50 758-60-04. Звернення з 10:00 до 18:00 щоденно приймає прокурор Деснянської окружної прокуратури Києва Владислав Павлович Жуков.


З початку російського вторгнення в Києві було пошкоджено 358 об’єктів, із них 183 – багатоквартирні житлові будинки, поінформували в мерії столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що імперські амбіції Путіна, намагання повернути норми Радянського Союзу, поразки на фронті в Україні та невдоволення росіян штовхають Кремль до поновлення наступу на Київ. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Слава Украине

8 квітня 2022, 22:29

А зло есть зло, а смерть есть смерть, пока на их пути не встанут люди. Слава Украине.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися