Під Києвом знайшли ще одне масове захоронення вбитих окупантами людей (ВІДЕО)

Українців жорстоко катували, а потім розстріляли

На Київщині, 29 квітня, на території Бучанського району знайшли ще одне масове захоронення українських громадян, вбитих російськими окупантами. Про це розповів очільник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, в лісі поряд із селом Мироцьке правоохоронці виявили яму з тілами трьох чоловіків, яких солдати російської федерації мордували, а потім жорстоко вбили. "Жертв катували тривалий період часу, на кінцівках знайдено кульові поранення. На останок кожному із чоловіків стріляли у вухо", — розповів Нєбитов.


На території Бучанського району російські окупанти закатували та вбили понад тисячу мирних мешканців, наголосив начальник поліції Київщини. За попередніми даними, росіяни намагались приховати сліди знущань над людьми, тому скинули тіла в яму і засипали землею. Тіла загиблих вже оглянула поліція та скерувала їх на судово-медичну експертизу. Загалом на території Київщини слідчі оглянули 1202 тіла цивільних громадян, які були вбиті російськими окупантами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на купюрах валюти Європейського Союзу українські художники намалювали вбитих російськими окупантами українців, щоб привернути увагу до фінансування держави-терориста. Як виглядають євро з нагадуванням Євросоюзу про воєнні злочині у Бучі — дивіться фото.

Читайте також, що розповіли мешканці села Катюжанка про життя в окупації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися