У звільненій від окупантів Катюжанці киянин кинув у жінок гранату (ФОТО)

Про надзвичайну подію розповіли в поліції

У селі Катюжанка, що у Вишгородському районі Київської області, один чоловік кинув гранату, а другий вдарив жінку пляшкою по голові. Про це повідомили в поліції регіону.

За даними правоохоронців, конфлікт чоловіків з жінками стався у Катюжанці 11 травня. Місцева мешканка зробила зауваження двом нетверезим молодикам, які поводили себе негідно. У відповідь 32-річний мешканець Києва кинув гранату в напрямку жінки, а згодом його товариш вдарив пляшкою ще одну перехожу.

"Зараз судмедексперти встановлюють характер пошкоджень у жінок. За попередніми даними, серйозних уражень немає. Обох зловмисників поліція затримала та помістила до ізолятора тимчасового тримання", — повідомляють в поліції Київської області.

Хулігану з гранатою вже повідомили про підозру. Затриманому чоловіку загрожує до семи років тюрми.

Нещодавно схожа надзвичайна подія сталася у звільненому від російських окупантів Ірпені, але там інцидент пов'язаний з мародерами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали двох мешканців столиці, що організували канал збуту боєприпасів та вогнепальної зброї. Подробиці проведеної спецоперації — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіків, які разом з мешканцем Київщини організували шахрайську схему щодо оренди житла, та цинічно наживалися на українцях, які намагалися врятуватися від обстрілів на Закарпатті.

Читайте також, що розповіли мешканці села Катюжанка про життя в окупації.

Читайте также