У Києві чоловік після словесної перепалки вистрілив сусіду в голову

Злочинець вирішив помститися сусідові та вистрілив йому в голову

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який мало не вбив свого сусіда. Про це повідомляє поліція Києва.

На подвір'ї будинку між чоловіками сталася сварка, тож злочинець вирішив помститися сусідові та вистрілив йому в голову. Наразі потерпілого госпіталізовано. Обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інцидент відбувся на вулиці Краківська у Дніпровському районі Києва. До київської поліції надійшло повідомлення від лікарів, які виявили чоловіка з вогнепальним пораненням голови у під'їзді будинку. Як зазначено, невдовзі прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що потерпілий зазнав серйозної травми голови внаслідок конфлікту із сусідом. Спочатку між чоловіками сталася сварка у дворі будинку. Через деякий час чоловік прийшов у квартиру сусіда та вистрілив йому в голову з пістолета. Потім нападник закрився у своїй квартирі.

Поліція встановила особу та місце проживання підозрюваного. За підтримки бійців 1-го полку поліції особливого призначення правоохоронці увійшли до квартири зловмисника та взяли його під варту. Зловмисником виявився уродженець Києва, 1975 року народження.

У ході обшуку в помешканні підозрюваного було виявлено та вилучено можливе знаряддя злочину – пістолет. Крім того, слідчо-оперативна група вилучила пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, що нагадує наркотики. Усі речові докази надіслані експертам для дослідження.

Порушено кримінальну справу щодо замаху на вбивство. Санкції за цією статтею передбачають позбавлення волі на строк до 15 років.

На Київщині сталася кривава сварка між братами. 2 січня до поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками, 38 і 31 років, виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт. Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися