Під Києвом чоловік викрав генератор та встиг його продати

Чоловік виніс прилад уночі, зламавши двері до приміщення

Правоохоронці Київщини повідомили про підозру зловмиснику з Білогородки, який заліз до магазину та викрав генератор. Чоловік встиг продати награбоване, повідомляє поліція Київської області.

Інцидент стався в грудні 2022 року в одному з місцевих магазинів. За словами власниці маркету, хтось уночі зламав двері магазину і забрав генератор.

Згодом поліції вдалося встановити особу злочинця. Ним виявився місцевий мешканець, який вкрав генератор і сховав його в нежитловій будівлі. Наступного дня він продав пристрій на місцевому ринку.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Наразі матеріали передано до суду, і фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Київщині серійний крадій залишив мешканців громади без генераторів. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що підозрюваний залишив п’ять транспортних засобів без коліс. Також зловмисник викрав генератори у жителів громади.

У листопаді зловмисник проник на подвір’я приватного будинку та викрав генератор. Через кілька днів фігурант проник до продуктового магазину, зламавши двері, та викрав електронний пристрій.

На Київщині чоловік викрав генератор із зоомагазину. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника завдяки записам із камер відеоспостереження. Крадієм генератора виявився місцевий мешканець, який раніше вже мав проблеми із Законом.

Читайте также