В Київській області п’яний водій виїхав на зустрічну та влаштував ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію з постраждалими

Поліція Київської області розслідує обставини ДТП в Білій Церкві, у якій постраждала вагітна жінка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, ДТП с постраждалими сталася в Білій Церкві по проспекту Князя Володимира. Поліцейські встановили, що 34-річний водій Mitsubishi переїхав зелену зону, яка розділяла проїжджі частини, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим легковиком Honda. За кермом автомобіля Honda був 40-річний мешканець Білої Церкви, а в салоні його автівки перебувала 32-річна вагітна жінка. Потерпілу з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Лікарі заявили, що водій Mitsubishi перебував у стані алкогольного сп'яніння. В чоловіка додатково взяли інші аналізи для дослідження. Водія Mitsubishi затримали та вирішують питання щодо поміщення його до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку через скоєння ДТП повідомили про підозру. Затриманому загрожує до восьми років тюрми.

Нагадаємо, поліцейські Київської області розслідують ДТП на автомобільній трасі Київ — Одеса. В аварії в Білій Церкві постраждали двоє молодих людей. На автодорозі водій Chevrolet зіткнувся з вантажівкою MAN з напівпричіпом. Вантажний автомобіль рухався у напрямку Києва, а слід за ним — легковик. Крім водія, в легковому автомобілі була 21-річна пасажирка. Обох через значні пошкодження легковика рятувальникам довелося деблоковувати за допомогою спеціального обладнання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

19 січня 2023, 09:23

ЕВРОПА, ЕВРОПА!!))) СРОСЛАСЬ П....ЗДА И ЖОПА!!))))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися