Стали відомі подробиці ДТП з легковиком та вантажівкою на трасі Київ — Одеса (ФОТО)

Що розповіли про автотрощу в поліції

Поліцейські Київської області розслідують дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автомобільній трасі Київ — Одеса. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, сьогодні, 9 січня, в ДТП у Білій Церкві постраждали двоє молодих людей. На автомобільній дорозі Київ — Одеса 21-річний водій Chevrolet, мешканець села Таращі, зіткнувся з вантажівкою MAN з напівпричіпом.

Поліціянти встановили, що 32-річний водій вантажного автомобіля рухався у напрямку Києва, а слід за ним — молодик на легковику. Крім водія, в легковому автомобілі була 21-річна пасажирка. Обох через значні пошкодження автівки рятувальникам довелося деблоковувати за допомогою спеціального обладнання. Потерпілих доставили до лікарні з численними травмами. За фактом ДТП розпочато досудове розслідування. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця автотрощі.

В "Укргідрометцентрі" попередили, що складні погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. Через погіршення погоди в Київській області оголосили перший рівень небезпечності. Лише за ранок у Києві сьогодні, 9 січня, через погіршення погодних умов сталося щонайменше 30 ДТП з потерпілими. Про небезпечні метеорологічні явища синоптики попередили мешканців Києва і області на 10 січня.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години. Під час гасіння пожежі з одного з гаражів рятувальники винесли каністри з паливом та газовий балон, попередивши можливий вибух. Гараж, де виникла пожежа, згорів вщент. В сусідніх гаражах пошкоджені автомобілі, дах, міжгаражні перекриття та особисті речі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вщент згоріли приватний будинок та магазин, розташований у підвалі п’ятиповерхівки. Приватний будинок горів у Дніпровському районі Києва по вулиці Черемшини. У Шевченківському районі столиці гасили пожежу у приміщенні недіючого магазину на вулиці Рейтарській, 26/14.

Дивіться також відео, як на Київщині поліцейські врятували родину від пожежі в приватному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися