Під Києвом п'яний чоловік стверджував, що його побили поліцейські

Громадянин поводив себе зухвало та використовував нецензурну лайку

Близько 21.00 18 січня патрульні в Борисполі отримали повідомлення про те, що заявника побили працівники поліції на вулиці Старокиївській. Інспектори негайно виїхали на місце події, повідомляє патрульна поліція Київської області.

Прибувши на місце, патрульні виявили заявника, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік поводився зухвало і використовував ненормативну лексику.

На місці події також були місцеві жителі, які підтвердили, що чоловік дійсно розмовляв з іншим екіпажем поліції. Однак ніхто зі свідків не бачив жодної бійки, криків чи погроз.

Тому патрульні винесли постанову за завідомо неправдивий виклик та склали на громадянина протокол за дрібне хуліганство.

За неправдивий виклик поліції, медичних або рятувальних служб накладається штраф у розмірі 850-3400 гривень.

Поліція звертається до громадян з проханням не здійснювати завідомо неправдивих викликів, оскільки в цей час є люди, які дійсно потребують допомоги.

Нагадуємо, що у Києві шахраї облаштували фіктивний пункт обміну валют і викрали 52 000 доларів. Нічого не підозрюючи, киянин передав касиру 52 000 доларів США для обміну, але, отримавши гроші, "робітник" втік через пожежний вихід.

Читайте также